játszótér

A játszóterek gyermekkorunk boldog óráinak színhelye, ahol  nem  csak a gyerekek kreativitása, koordinációs készsége fejlődik, de egyben tökéletes hely a szocializálódásra is, és mindez vidám hangulatban, a friss levegőn történik. Ugyanakkor a mozgás szeretete a játszótereken alakul ki, a  gyermekek mozgás iránti igényét legtöbbször egy életre szólóan a játszóterek, a játszószerek színvonala határozza meg. Játszótereink tervezésének minden pillanatában a szülők és pedagógusok  véleményének figyelembevételével  a gyerekek igényeit tartjuk szem előtt.

Azok a szociális képességek, melyeket gyermekeink a játszótéren elsőrendűen fejleszthetnek, életre szóló képességekké válnak, melyeket felnőttkorukig továbbvisznek. Egy független felmérés szerint ma a játszótér a legfontosabb tanulókörnyezetek egyike az otthon és az iskola mellett. A játék minden formája alapvető fontosságú az egészséges pszichológiai és fizikai fejlődéshez, de a szabad spontán játék - amelynek a játszótér az egyik fő helyszíne a leghasznosabb típusú játék, amelynek hosszútavú pozitív hatása van a gyerekek fizikai es pszichológiai fejlődésére.

A játszótéri játékok forgalmazójaként az R-optimum csapata sok év tapasztalatával készen áll arra, hogy segítse megtervezni az adott igényeknek legjobban megfelelő játszóteret és végigkísérje megrendelőit a megvalósítás egész folyamatán.

Az R-optimum elkötelezte magát amellett, hogy egy magasabb rendű játszótér felszereléssel gazdagítsa a piacot. Ezt az elkötelezettséget olyan népszerű játszótéri játékok forgalmazásával valósítjuk meg, amely megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, emellett kimagasló a játszótériparban. Minden termékünk szigorúan megfelel az EN 1176-os szabványnak. A minőségellenőrzés legfelsőbb szintjének biztosítása érdekében minden termékünk az ISO 9001 Minőségellenőrző Rendszer előírásainak megfelelően készül. Minden termékünk kiváló minőségű, válogatott faanyagból, tömör színtartó műanyagelemekből és magas színvonalú alkatrészekből készül. Ezekkel az új fejlesztésű tartós, esztétikus és biztonságos játszószerekkel  szeretnénk  hozzájárulni  a gyermekek és szüleik felhőtlen, önfeledt szórakozásához. Játszószereink folyamatos fejlesztésével szeretnénk minél teljesebb választékot nyújtani funkcionális, esztétikai és műszaki téren egyaránt.

Mindenfajta kor és minden költségvetés számára vannak játszótéri játékaink. Akár a 2-5 év közötti korai gyermekkorra, akár a 5-12 évesekre szabott játékokat keres, nálunk megtalálja. Tudjuk, hogy a játszótéri játékok vásárlása nem csupán óriási befektetés az iskola, vagy a közösség részéről, de egy nagyon izgalmas időszak is, amikor kigondolhatja, hogyan építené fel az ideális játszóteret.

Az R-optimum örömmel vállalja a játszóterek komplett megvalósítását, a kiválasztott játszószerek, parkbútorok, valamint a szükséges biztonsági burkolatok legyártását, helyszíni telepítését, a magas színvonalú játszótér kialakításához tartozó munkák teljeskörű elvégzését.

 


Képgaléria