rólunk

Üdvözlöm Honlapunkon!

 

Örömmel veszem érdeklődését cégünk iránt, remélem módjában áll időt fordítania arra, hogy megismerhessen bennünket, vállalati filozófiánkat és leendő Ügyfelünk egyikét köszönthetem Önben.  Cégünk 2008-ban alakult azon indítatásból, hogy a meglévő és felmerülő piaci igényeket minél magasabb színvonalon elégítse ki. A legfontosabb tevékenységi területeink közé a játszóterek, parkok, közösségi közlekedést segítő kerékpár tárolók kivitelezése tartozik, illetve azon pályázati és finanszírozási lehetőségek felkutatása, melyek ezen célterületeken segítik  Partnereinket a pénzügyi háttér megteremtésében, illetve teszik könnyebbé számukra adott céljaik elérését.

 

Csapatunk az évek során folyamatosan bővülve egyre szerteágazóbb feladatok megvalósításával szerzett rutinjával, szakképzettségével, rugalmasan tudja kiszolgálni az Ügyfeleink igényeit, legyen szó bármilyen komplex vagy egyszerű feladatról. Célunk a korrekt együttműködés, melyben a legfontosabb számunkra, hogy ne csak egy egyszeri vásárlói elégedettséget tudjuk elérni, hanem olyan hosszú távú együttműködést alakíthassunk ki, mely komplex ugyanakkor élő kapcsolatként él. Mindennek keretében naprakész hasznos információkon túl profi megvalósítást, koordinációt és utógondozást biztosítunk, garantálva, hogy Partnereink semmilyen lehetőséget ne szalasszanak el, megítélt támogatások elszámolásakor ne kényszerüljenek levonásokból eredő költségek finanszírozására, továbbá mindenből a számukra legkedvezőbb valósuljon meg.

 

A felmerülő igényeket az ötlet megszületésétől kezdően a megvalósítást követő elszámolások lezárásáig, menedzselve tudunk segítséget nyújtani Ügyfeleink számára. Amennyiben ezeknek csak valamely részére volna szükség úgy abban is készséggel állunk rendelkezésre és biztosítjuk az alábbi lehetőségeket:

 

•    folyamatos pályázatfigyelést, hogy minden ügyfelünk megtalálja a neki megfelelő lehetőséget,

•    ingyenes pályázatírást, hogy minimalizáljuk Ügyfeleink kockázatvállalását, költségeit

•    komplex pályázati előkészítést – felmérést, árajánlatot, látványterveket

•    teljes értékű megvalósítást és utógondozást,  igény szerint banki háttér biztosítását, hogy Partnereink  a lehető legkisebb ráfordítás révén tudják megvalósítani a terveiket

•    az elkészült játszóterek karbantartását, hogy a gyermekeink sokáig biztonságban használhassák az eszközöket

 

Mindezeket partnereink elvárásai, anyagi lehetőségei, és a jogszabályi előírások szerint valósítjuk meg.

 

 

Pécs, 2014. augusztus 4.

     Müller Miklós    

 Ügyvezető Igazgató